marilamy@gmail.com  |  +36307551770
Follow us :-

Hidratálás

A bőr megfelelő hidratálása fiatal korban a ráncok megelőzése, érettebb korban a meglévő ráncok csökkentése és a bőr rugalmasságának megőrzése, illetve a hatóanyagok könnyebb bejuttatása miatt fontos . A hidratálás során elősegítjük a víz megkötését a bőr szöveteiben, és megakadályozzuk annak eltávozását. A hidratáltságot segítik még a krémekben megtalálható zsíros hatóanyagok nagy része is, mivel a bőrön finom réteget képezve, megnehezítik a víz természetes párolgását.

A megfelelően hidratált bőr sokkal teltebb, ruganyosabb lesz, a ráncok kisimulnak, a barázdák mélysége látványosan csökken.

A bőr hidratálása mellet a szervezetnek folyamatos folyadékpótlásra van szüksége. Napi 2 liter cukormentes alacsony nátrium tartalmú ásványvíz, vagy gyümölcstea fogyasztása javasolt.

Jannsen száraz bőrre

Hidratáló anyagok :

Hosszú-láncú hialuronsav: Biotechnológiailag előállított magas molekulasúlyú hidratáló magas nedvességmegkötő képességgel, finom réteget képez a bőr felszínén

Rövid-láncú hialuronsav: biotechnológiailag előállított alacsony molekula súlyú hidratáló, magas nedvességmegkötő képességgel, behatol a felhám mélyebb rétegeibe és láthatóan „kipárnázza” azt, kisimítja a bőrt és megvédi hidratáltságát

Atlanti-óceáni zöld alga: hosszan tartó hidratáló hatás

Japán vérfű: a sivatagi növény gyökér kivonata, mely Ázsiában és Ausztráliában honos és amely képes túlélni az extrém szárazságot is, gazdag káliumban, hidratál és megköti a nedvességet

Poliszacharid: Magas molekulasúlyú hidratáló, nedvességmegkötő és bőrkisimító hatás

Szorbitol: növényi alapú cukor alkotóelem vízmegkötő hidratáló tulajdonságokkal

Ocean Treasure – nyári hidratáló kezelés

Alap hidratáló kezelés

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás